Häst saker.

Hej igen.

Sitter hemma i soffan och kollat lite på Hööks hemsida efter lite hästsaker, eller snarare med till mig själv. Hittade lite nödvändigt som ja e i behov till och lite som jag igentligen inte behöver. Men man vill alltid ha något man behöver för att det e snyggt och man tänker att det kan komma till användning, men aldrig gör det. Ialla fall så ska jag ändå inte köpa det än men det skadar aldrig att titta på vad man vill ha. Lägger upp en bild på vad jag vill ha, kanske inte alla som förstår vad det e men det e inget konstigt, bara sådan utrustning som vi hästfolk använder :).

Det är: En skyddväst (den är väldigt behövlig när man hoppar och inte vill bli förlamad om man ramlar av), Ett par ridbyxor ( inget konstigt), En skit snygg ridjacka men jag har typ 100 av dom haha, Ridhandskar ( bra om man inte vill få blåser och få bättre grepp om tyglarna), Ett spö, Ett schabrak ( ligger under sadeln på hästen för att den inte ska skava på ryggen) och sist en Hjälm som är bra för att slippa hjärnskakningar.

Komma igång igen.

Hello.

Ja nu var vi här igen haha, men nu med mkt finare designe och med nya mål. Jag har kommit fram till att hålla på med mitt projekt arbete här, eller båda två. Ett är estetiskverksamhet och andra är då projektarbetet som man gör i 3:an. Ja som sakt var så går jag ju i 2:an men skulle gå i 3:an, men har läst om ett år på grund av att jag inte trivdes. Så jag fick börja ett år tidigare med mitt nu då så jag slipper det sen. Till mitt estetiskaprojekt så ska jag göra en dans på ca 8-10 minuter, inte helt klart än hur lång den blir men ska använda mig av olika dansstilar, de får ni reda på längre fram. Och mitt projektarbete ska handla om hästar så klart. Men det skriver jag mer om när jag kommit på mer.. Hoppas ni kommer följa det jag skriver och även kommenterar om det e något.

Ha en bra lördagskväll, skriver kanske sen.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0